Vitello tonnato
februari 22, 2015
Visragout
februari 26, 2015

Pitahapje

Snel een borrelhapje nodig?

4 personen

Bereiding

  1. Snij de broodjes helemaal open
  2. Beleg met lekkere kaas, wat vleeswaar naar keuze en eventueel nog heel dunne plakjes tomaat en/of olijf
  3. Bestrooi met wat peper en (gerookt) paprikapoeder
  4. Leg in een anti aanbak koekenpan, met de deksel er schuin op en laat op laag vuur ongeveer in 3 minuten per kant lekker knapperig bakken. Snij in driehoekjes en serveer direkt

ingrediënten

  • 2 pitabroodjes
  • kaas naar keuze (brie, camembert, jong belegen)
  • vleeswaar (salami, ham)
  • plakjes tomaat, of olijf
  • peper, paprikapoeder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *