Versier je gerecht eens met wat gefrituurde kappertjes. Niet teveel want het is erg zout, maar lèkker!
Bereiding
Laat de kappertjes uitlekken in een zeef en droog ze heel goed tussen keukenpapier
Doe een laag olie van ongeveer 2 cm in je kleinste pannetje en laat dit zo heet worden dat er nèt aan wat witte damp af komt
Frituur hierin de kappertjes tot ze barsten en knapperig zijn. Als ze bijna niet meer “poppen” zijn ze klaar. Schep dan snel uit de pan, pas op voor aanbranden! En laat goed uitlekken op keukenpapier. Dit kan makkelijk een paar uur van tevoren
[…] elke rol in 6 dikke plakken en leg op elk bordje drie stuks. Garneer bijvoorbeeld met rucola, gefrituurde kappertjes, rucolaolie (zie recept zalmtartaar) en een dressing met aceto […]
2 Comments
[…] gefrituurde kappertjes (klik hier voor recept) […]
[…] elke rol in 6 dikke plakken en leg op elk bordje drie stuks. Garneer bijvoorbeeld met rucola, gefrituurde kappertjes, rucolaolie (zie recept zalmtartaar) en een dressing met aceto […]