Een koude variatie op “surf en turf” als voorgerecht.
4 personen
Bereiding
Snij de rivierkreeftjes wat kleiner, de tomaatjes in kleine stukjes en de basilicum in reepjes. Hussel dit door elkaar
Doe hier één el crème fraîche door, de citroenrasp en -sap en zoveel meer crème fraîche tot je een smeuïg geheel hebt. Dan de parmezaan erbij om het steviger te maken
Peper en zout naar smaak
Leg 2 porties carpaccio zó uit dat je een rechthoek van aaneengesloten plakjes hebt. Draai wat peper over de plak carpaccio
Maak aan de korte kant een dikke reep van de helft van je vismengsel. Rol vanaf deze kant de carpaccio op tot een worst, leg op een breder stuk plasticfolie en draai vast
Leg tot gebruik in de koelkast en maak op dezelfde manier nog een rol
Ik heb dit gerecht voor 6 man gemaakt [Rob, Mieke, Duco en Marjan]. Ze vonden het heerlijk. Ik heb ongeveer de helft van de creme fraiche vervangen door eendenlever ui blik. De dressing weet ik niet precies meer, maar sowieso mooie olijfolie en oude balsamico. Het was een succes
1 Comment
Ik heb dit gerecht voor 6 man gemaakt [Rob, Mieke, Duco en Marjan]. Ze vonden het heerlijk. Ik heb ongeveer de helft van de creme fraiche vervangen door eendenlever ui blik. De dressing weet ik niet precies meer, maar sowieso mooie olijfolie en oude balsamico. Het was een succes