Krokante kaastoastjes als bijgerecht of bij de borrel. Ook lekker met hot chilisaus.
[…] in 6 dikke plakken en leg op elk bordje drie stuks. Garneer bijvoorbeeld met rucola, toastjes van stokbrood, gefrituurde kappertjes, rucolaolie (zie recept zalmtartaar) en een dressing met aceto […]
[…] Frisse salade van gerookte kip. Garneer met leuke dingetjes. Hier: quinoasalade, gegrilde champignons, gegrilde paprikarondjes, peultjes, gefrituurde pastinaak en gebakken spekkruimels. Eet er stokbrood bij, of krokante kaastoastjes […]
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Reactie
Naam *
E-mail *
Site
Mijn naam, e-mail en site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.
2 Comments
[…] in 6 dikke plakken en leg op elk bordje drie stuks. Garneer bijvoorbeeld met rucola, toastjes van stokbrood, gefrituurde kappertjes, rucolaolie (zie recept zalmtartaar) en een dressing met aceto […]
[…] Frisse salade van gerookte kip. Garneer met leuke dingetjes. Hier: quinoasalade, gegrilde champignons, gegrilde paprikarondjes, peultjes, gefrituurde pastinaak en gebakken spekkruimels. Eet er stokbrood bij, of krokante kaastoastjes […]