Hot Chilisaus
februari 16, 2014
Boeuf bourguignon
februari 23, 2014

Krokante kaastoastjes

Krokante kaastoastjes als bijgerecht of bij de borrel. Ook lekker met hot chilisaus.

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C
  2. Snij het stokbrood in dunne plakken (ongeveer 3-5 mm)
  3. Leg ze op met aluminiumfolie bekleed rooster van je bakplaat en smeer ze in met de olie die vermengd is met zout en oregano
  4. Zet in de oven en laat ze in ruim 5 minuten lichtbruin bakken
  5. Haal de plaat uit de oven, doe plukjes kaas op de broodjes en zet voor een minuut of 7 terug in de oven tot ze goudbruin zijn

ingrediënten

  • 1 afbak stokbrood
  • 50 ml olijfolie
  • Snufje zout
  • Gedroogde oregano
  • 50 g geraspte kaas

2 Comments

  1. […] in 6 dikke plakken en leg op elk bordje drie stuks. Garneer bijvoorbeeld met rucola, toastjes van stokbrood,  gefrituurde kappertjes, rucolaolie (zie recept zalmtartaar) en een dressing met aceto […]

  2. […] Frisse salade van gerookte kip. Garneer met leuke dingetjes. Hier: quinoasalade, gegrilde champignons, gegrilde paprikarondjes, peultjes, gefrituurde pastinaak en gebakken spekkruimels. Eet er stokbrood bij, of krokante kaastoastjes […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *