Gevulde champignons
november 18, 2014
Auberginerolletjes met ham en kaas
november 20, 2014

Gerookte kipsalade

Frisse salade van gerookte kip. Garneer met leuke dingetjes. Hier: quinoasalade, gegrilde champignons, gegrilde paprikarondjes, peultjes, gefrituurde pastinaak en gebakken spekkruimels. Eet er stokbrood bij, of krokante kaastoastjes

Bereiding

2 personen

  1. Snij piepkleine blokjes van de kip, eveneens van de ontvelde tomaten en hak de kappertjes wat kleiner
  2. Meng goed met de crème fraîche, mayonaise en kruiden. Proef of er zout bij moet, waarschijnlijk niet want de kip en kappertjes zijn al zout

ingrediënten

  • 1 gerookte kipfilet of de rest
    van gerookte kip met zalm
  • 2 el crème fraîche
  • 1 el mayonaise
  • 2 volle el kappertjes
  • 2 rijpe trostomaten
  • Dragon
  • Peper uit de molen

1 Comment

  1. […] Bewaar wat je overhoudt na het snijden van de blokjes in de diepvries. Daar kan je later nog een gerookte kipsalade van […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *