Gevulde champignons

Voorgerecht met gerookte kip en zalm
november 18, 2014
Gerookte kipsalade
november 18, 2014

Gevulde champignons

Snel en vooraf voor te bereiden gerechtje, je kan de vulling helemaal naar je eigen smaak variëren. Lekker met knapperig (stok)brood.

4 personen

Bereiding

  1. Maak de champignons schoon, verwijder de onderkant van de steeltjes en haal de steel uit de champignon
  2. Hak de stelen klein, bak deze even aan met ingrediënten naar keuze en meng dit met wat verse roomkaas
  3. Vul de champignons hiermee, verdeel er wat geraspte kaas over (tot hier kan je het een dag van tevoren bereiden) en zet voor een kwartier tot 20 min in een voorverwarmde oven van 220°C

ingrediënten

  • 20 grote champignons
  • Naar keuze bijvoorbeeld:
    Gerookte ham of spekjes, knoflook, gesnipperd sjalotje, peterselie
  • Verse roomkaas
  • Geraspte kaas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *