Chorizo met aardappelblokjes, champignons en tomaat
Voor het geval er een plotselinge eter komt, heb ik meestal wel een salami of chorizo worst in de koelkast liggen. Zo kan je altijd wel een lekker maaltje maken met wat je verder in huis hebt
2 personen
Bereiding
Snij de chorizo in kleine blokjes en smelt deze langzaam uit in een koekenpan, laat uitlekken op keukenpapier
Fruit de gesnipperde ui in het overgebleven vet en bak zodra deze gaar is de in plakjes gesneden champignons mee
Intussen snij je de geschilde aardappelen in blokjes, kook deze een paar minuten in ruim water, giet af, laat even drogen en bak ze in een ruime hoeveelheid zonnebloemolie gaar en knapperig
Laat ook de aardappels even uitlekken op keukenpapier
Voeg dan de aardappels en gehalveerde tomaatjes toe aan het uimengsel, warm door op hoog vuur, strooi de kaas erover, roer nogmaals en proef of er eventueel peper of zout bij moet