Kroketbroodje

Tzatziki
mei 15, 2014
Nacho’s, Taco’s of Wraps
juli 19, 2014

Kroketbroodje

Zin in een kroket, maar niet om te frituren? Net als het kaasbroodje een variant op het saucijzenbroodje….

4 personen

Bereiding

  1. Laat het bladerdeeg ontdooien en laat de oven voorverwarmen op 200 °C
  2. Smeer de kroketten aan één kant in met mosterd
  3. Leg ze met de mosterdkant naar beneden in het midden op het bladerdeeg. Misschien moet je het bladerdeeg wat uitrekken(rollen) om passend te maken
  4. Vouw dicht en druk de randen goed aan
  5. Bestrijk met eidooier en leg op een licht ingevette bakplaat
  6. Laat in 20 tot 25 minuten mooi bruin worden in de oven
  7. Pas op! De kroket is gloeiend heet!

ingrediënten

  • 4 plakjes bladerdeeg
  • 4 diepvrieskroketten
  • 1 eidooier
  • Mosterd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *