Zalm tompouce
april 22, 2014
Kroketbroodje
juli 6, 2014

Tzatziki

Wat toch een lekker fris sausje, bij de bbq, gekruide vleesreepjes……., serveer er knapperig stokbrood bij.

Bereiding

  1. Rasp de komkommer zo fijn mogelijk en laat minstens een half uur uitlekken in een zeef
  2. Vermeng de yoghurt met de olie en de rest van de ingrediënten.
  3. Roer de komkommer hierdoor, proef of er nog zout of peper bij moet en bedruppel met de rest van de olie

ingrediënten

  • 1 kleine komkommer
  • 250 g griekse yoghurt
  • 2 tn knoflook
  • 2 el olijfolie extra vierge
  • 1½ tl zout
  • Peper uit de molen
  • Handvol verse munt gesneden en/of peterselie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *