Een heerlijk oosters recept, waarbij je allerlei groenten kan gebruiken. Ook lekker met sperzieboontjes, peultjes, broccoli, taugé….. Bereid je dit recept in de slowcooker, dan moet je het deksel er tijdens het garen op houden. Doe je het in een braadpan, dan moet je wel regelmatig kijken of het niet aanbrandt
6 personen
Bereiding
Meng alle ingrediënten vanaf de hoisinsaus t/m de knoflook in de pan van je slowcooker of in een braadpan, doe er nog een flinke scheut water bij
Snij de kip in niet te kleine, hapklare stukken en schud ze om in een grote (gesloten) plastic zak met de maizena, beetje zout en peper
Verhit de olie in een koekenpan en bak de kip hierin even rondom aan
Voeg de kip toe aan de saus, zet je slowcooker een uur op hot en daarna 2 uur op low.
Bereid je het in een braadpan, breng dan het geheel aan de kook en zet daarna drie kwartier met deksel erop op je laagste vuur
Snij de groenten in stukjes en gaar die een half uur (of langer tot ze net gaar zijn) mee in de pan