Nacho’s, Taco’s of Wraps
juli 19, 2014
Ravioli met spinazie en garnalen in tomatensaus
augustus 3, 2014

Quesedilla’s

De Mexicaanse tosti! Dit is een basisrecept, wil je extra toevoegingen, vermeng de kaas dan met stukjes jalapeño peper ipv chilipoeder, paprika…., verzin het zelf. Ook lekker als onderdeel van een Mexicaans buffet. Serveer met een lekkere salade

4 personen

Bereiding

  1. Vermeng de kaas goed met de kruiden
  2. Beleg de helft van een tortilla met de kaas, spreid goed uit en klap dubbel
  3. Verwarm een droge koekenpan ter grootte van de tortilla en leg daar 2 dubbelgeklapte tortilla’s in
  4. Bak ze zo allemaal om en om lekker knapperig en tot de kaas gesmolten is

ingrediënten

  • 12 kleine bloemtortilla’s
  • 600 g geraspte kaas
  • 1/2 theelepel chilipoeder
  • gedroogde oregano

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *