Snel warm kaasbroodje

Zalm (of andere vis) met korstje
december 29, 2013
Warm castello blue hapje
januari 5, 2014

Snel warm kaasbroodje

Als variant op een saucijzenbroodje: een kaasbroodje.

4 personen

Bereiding

  1. Laat het bladerdeeg ontdooien en verwarm de oven voor op 200 °C
  2. Leg een reep kaas naast het midden op het bladerdeeg
  3. Vouw dubbel en druk de randen, ook de zijranden, goed aan
  4. Bestrijk met eidooier en leg op een licht ingevette bakplaat
  5. Laat in 20 tot 25 minuten mooi bruin worden in de oven
  6. Pas op! De kaas is gloeiend heet!

ingrediënten

  • 4 plakjes bladerdeeg
  • 4 repen belegen kaas,
    ongeveer 2x2x8 cm
  • eidooier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *