Veel lekkerder dan kant en klare vis met topping uit de diepvries. Serveer met kleine trostomaten uit de oven, gebakken aardappeltjes….
2 personen
Bereiding
Laat de zalm zo nodig ontdooien, doe peper, zout en een deel van het citroensap erover
Snij de tomaatjes en olijven in kleine stukjes
Meng in een kom alle ingrediënten (ook de rest van het citroensap) zonder de olie
Doe een klein scheutje olie in een ovenvaste schaal en leg de zalm erin. Smeer op elke vis de helft van het kaasmengsel en strooi een beetje oude geraspte er boven op
Verwarm de oven op 200 °C en zet de vis er 12 tot 15 minuten in. Oventijd hangt af van de dikte, laat niet te gaar worden!
ingrediënten
2 stukken zalm (of andere vis), evt. uit de diepvries
1 Comment
[…] snel en lekker. Maak je het gelijk met “zalm met korstje“, dan kunnen ze samen de oven […]