Kleine trostomaten uit de oven

Coq au vin blanc
december 18, 2013
Champignon-spekquiche
december 21, 2013

Kleine trostomaten uit de oven

Simpel, snel en lekker en eigenlijk te eenvoudig om als recept te schrijven, maar voor diegene die het toch even wil weten…. Maak je het gelijk met “zalm met korstje“, dan kunnen ze samen de oven in.

Bereiding

  1. Was de tomaten, laat ze aan de tros en droog ze
  2. Leg in een ovenschaal, besprenkel met wat olijfolie, peper en zeezout uit de molen en gedroogd kruid naar keuze
  3. Zet de schaal in een voorverwarmde oven van 200 °C, ongeveer 15 minuten
  4. Gebruik je vers kruid, zoals basilicum, dan dit nà de oventijd toevoegen

ingrediënten

  • kleine trostomaten
  • olijfolie
  • peper en zout uit de molen
  • gedroogd kruid bv. oregano/tijm
  • òf verse basilicum

1 Comment

  1. […] lekkerder dan kant en klare vis met topping uit de diepvries. Serveer met kleine trostomaten uit de oven, gebakken […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *