Warm castello blue hapje

Snel warm kaasbroodje
december 30, 2013
Verse roomkaaslolly
januari 10, 2014

Warm castello blue hapje

Pittig warm borrelhapje, de vulling kan ook een dag van tevoren gemaakt worden. Varieer lekker, doe er kleine ringetjes bosui door, flinters rauwe ham…..

30 stuks

Bereiding

  1. Roer de castello blue met het ei en de slagroom tot een crème
  2. Meng hier de geraspte kaas en de peterselie door
  3. Zet afgedekt in de koelkast tot gebruik
  4. Bereiden: verwarm de oven voor op 200 °C
  5. Vul de cupjes met het kaasmengsel en bak in 10 tot 15 minuten goudbruin

ingrediënten

  • 1½ doosje luxe traiteurcups (Jos Poell)
  • 100 g castello blue of milde blauwschimmelkaas
  • 1 ei
  • 1¼ dl  slagroom
  • 3 el geraspte belegen kaas
  • 1 volle el gehakte peterselie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *