Verse roomkaaslolly

Warm castello blue hapje
januari 5, 2014
Knapperige eendenboutjes met gedroogde paddenstoelensaus
januari 17, 2014

Verse roomkaaslolly

Borrelhapje; je kan van dit mengsel een lolly vormen, maar het ook als smeersel op toast of stokbrood gebruiken. De lolly kan je naturel geven, maar ik vind het leuk ze door iets heen te rollen (verse peterselie, gehakte pijnboompitten of tortillachips), bedenk maar wat 🙂

Dit recept is een basis idee, je kan er allerlei heel kleingesneden ingrediënten doorheen mengen: olijfjes, kappertjes, bosui, ham, gerookte kip….., òf je laat iets weg.

15 stuks

Bereiding

  1. Prak de verse roomkaas met de rest van de ingrediënten door elkaar en laat even opstijven in de koelkast
  2. Rol er balletjes van en steek ze aan een prikker of een pepsel

ingrediënten

  • 1 doosje verse roomkaas
  • 2 gedroogde tomaten in olie
    fijngesneden
  • peper, beetje zout
  • gedroogde oregano en/of
    peterselie, bieslook
  • 50 g geraspte kaas
  • 1 el fijngesneden puntpaprika

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *