Heerlijk rijk gevulde quiche! Begin ruim van tevoren, dan kan de spinazie ontdooien en de vulling afkoelen voordat deze op het deeg gaat
2 personen
Bereiding
Laat de spinazie ruim van tevoren ontdooien en giet waterig vocht af
Bak het shoarmavlees net aan gaar in een droge anti-aanbak pan en doe bij de spinazie
Snij de tomaatjes en olijven in kleine stukjes erbij en verkruimel de feta over het geheel
Kluts de eieren, strooi er peper over en meng alles door elkaar
Leg 2 ontdooide bladerdeegplakjes op elkaar en rol deze 2x zo groot uit tussen plasticfolie, doe hetzelfde met de andere twee
Verwarm de oven intussen voor op 200 °C en bekleed 2 ingevette vierkante ovenschaaltjes met het deeg (of bekleed een grotere schaal met 4 uitgerolde plakjes)
Prik gaatjes met een vork in de onderkant en bestrooi licht met paneermeel, verdeel daarover het koude spinaziemengsel en laat gaar worden in ruim 30 minuten