Een lekker voorgerecht bij een etentje. Je kan kiezen tussen de “makkelijke” of de “bewerkte” manier :). Klik voor de laatste op de links in de ingrediëntenlijst, maar wil je de snelle versie, koop dan gerookte eend, toast of stokbrood en eventueel sjalottenmarmelade kant en klaar. Dan is het zó gepiept of gekwaakt…
6 personen
Bereiding
Klop mosterd door de azijn met zout en peper uit de molen
Klop de olijfolie (en truffelolie) daar doorheen tot een mooie vinaigrette, proef of er nog zout bij moet
Rooster de pijnboompitten een paar minuten in een droge koekenpan, blijf erbij, regelmatig schudden en laat afkoelen
Schik de rucola in een reep op het bord, leg daarop in plakjes gesneden eendenborst
Schik daar de toastjes, de pijnboompitten en een hoopje sjalottenmarmelade bij
Bak de kwarteleitjes in een ingevette (poffertjes)pan en leg die ook op het bord