Een snel spinaziegerecht en makkelijk te maken, vroeger één van Tjerks favorieten. Je kan de feta ook weglaten, of andere ingrediënten toevoegen. Gusta wil het wat pittiger met bijvoorbeeld chorizo of blauwe kaas. Al mijn gerechten kunnen natuurlijk aangepast worden naar eigen smaak, doe dat vooral, dat doe ik ook 🙂 Eigen initiatief waardeer ik zeer…..Maar neem niet veel meer macaroni dan hier staat, want dan wordt het een pastaschotel.
2 personen
Bereiding
Bak het gehakt rul, zonder vetstof
Kruid met zout, peper en wat paprikapoeder
Pers de knoflook erboven uit en laat alles zachtjes garen
Zet de oven op de hoogste grillstand
Laat inmiddels de spinazie in een pan ontdooien en kook de macaroni 1 minuut korter dan op de verpakking staat
Meng de spinazie, gehakt en macaroni in de pan door elkaar, laat door en door warm worden en breek de feta erover. Roer het mengsel door
Schep alles in een lage ovenschaal en strooi er geraspte kaas over
Zet ongeveer een kwartier in het midden van de oven onder de grill en hou in de gaten of het niet te hard gaat. De ene grill is de andere niet 😉
3 Comments
lekkerrrrrrrrrrrrrrrr
jammieee
🙂 🙂 Ga je het zelf een keer maken?