BBQ saus I in een handomdraai

Gebakken camembert met spinazie
september 28, 2014
Gemarineerde rode kool met spekjes
oktober 12, 2014

BBQ saus I in een handomdraai

Lekker pittige, tikje zoetige saus. Je kan minder maken en direct opeten, maar met schoon gereedschap gemaakt en in een steriele pot gedaan, kan je hem wel een paar weken in de koelkast bewaren. (Spoel een pot én deksel) van 500 ml schoon met kokend sodawater, spoel na met kokend water en laat afdruipen op een schone theedoek)

Ruim 500 ml

Bereiding

  1. Doe de ketchup in een ruime schaal, voeg de sambal, komijn en peterselie toe en meng alles goed

ingrediënten

  • 450 ml tomatenketchup
  • 2 volle el sambal badjak
  • 2 volle tl gemalen komijn
  • 1 el gedroogde peterselie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *