Soto Ajam met eigen boemboe
december 6, 2013
Appelcrumble
december 7, 2013

Knoflooksaus

Waar wil je het nìet bij eten? 🙂

Wil je een volle dikke saus, neem dan de griekse yoghurt en voor een frissere dunne saus de gewone of magere variant. Je kan ook naar verhouding meer yoghurt nemen.

Bereiding

  1. Roer de yoghurt en mayonaise door elkaar
  2. Pers de tenen knoflook hierboven, peper en zout naar smaak toevoegen en lekker wat peterselie, eventueel gedroogde, maar dan een paar theelepels

ingrediënten

  • 2 volle el mayonaise
  • 2 volle el Griekse yoghurt of even zoveel (magere) yoghurt
  • 2 tn knoflook
  • Lekker wat verse peterselie
  • Peper uit de molen
  • Zout

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *