Leuk warm borrelhapje, je kan dit al een dag eerder voorbereiden en vlak voor serveren pas afbakken in de oven. Ook geschikt als vegetarisch hapje, als je de ham achterwege laat
10 stuks
Bereiding
Haal het steeltje van de champignons en haal de lamellen en het overlappende randje voorzichtig weg
Snij van de geitenkaas 10 dikke plakjes en steek er rondjes uit, iets kleiner dan de holte van de champignons
Snij van elk salieblaadje een dikke reep, leg dat op de geitenkaas en maal er een klein beetje peper over
Wikkel hier de gerookte ham om, zó dat de salie goed zichtbaar blijft en plaats dit in de champignons
Smeer hier een beetje honing op
Bak de champignons met de geitenkaaskant naar beneden even kort aan in de olijfolie, draai ze om en bak nog even, giet eventueel ontstaan vocht in de champignonhoedjes af en bewaar tot serveren. Eventueel kan er nu nog een laagje honing over gesmeerd worden voor een mooie glans (en smaak)
Verwarm voor serveren de oven voor op 200°C en laat de champignons in 10 minuten gaar en warm worden