Tomatentapenade

Kleine quiches met feta en oregano
december 15, 2015
paprika-fetadip
januari 24, 2016

Tomatentapenade

Lekker bij de borrel met bruschetta of stokbrood

Bereiding

  1. Hak de gedroogde tomaat wat fijner met de staafmixer of in de keukenmachine, maar pureer het niet
  2. Snij de verse tomaten in vieren, verwijder sap en zaadjes en snij in heel kleine stukjes
  3. Meng alles goed door elkaar en voeg eventueel naar smaak wat van de tomatenolie toe

ingrediënten

  • 1 pot gedroogde tomaten op olie
  • 3 volle el verse gehakte peterselie
  • 1 fijngesnipperde rode ui
  • 1 geperst teentje knoflook
  • Peper en weinig zout
  • Wat oregano of basilicum
  • 3 verse ontvelde tomaten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *