Basisdeeg voor een quiche

Mexicaanse burrito’s
december 17, 2013
Coq au vin blanc
december 18, 2013

Basisdeeg voor een quiche

Voor een vorm van ongeveer 27 cm doorsnede. Je kan het deeg nog meer smaak geven door er wat gedroogde kruiden door heen te kneden.

Bereiding

  1. Snij de boter snel in kleine blokjes en kneed, met koele handen of in de keukenmachine, alles snel tot een samenhangend deeg
  2. Zet het deeg minimaal een half uur afgedekt of in huishoudfolie gewikkeld in de koelkast

ingrediënten

  • 250 g bloem
  • 125 g boter
  • 1¼ dl ijskoud water
  • mespunt zout

2 Comments

  1. […] 1 basisdeeg voor quiche (zie recept) […]

  2. […] 1 basisdeeg voor quiche (klik hier voor recept) […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *