Risotto met kip en groenten
oktober 26, 2014
Gerookte kipfilet of eendenborst
november 8, 2014

Guacemole

Lekker avocadoprutje bij Mexicaans eten of als dip bij tortillachips

Bereiding

  1. Ontdoe de tomaat van het vel (plisseren), snij door, haal de zaadjes eruit en snij in heel kleine blokjes
  2. Snipper de ui heel fijn
  3. Prak de avocado’s in een kom, roer het citroensap, de ui, tomaat en kruiden hier door. Goed proeven, er is aardig wat zout nodig

ingrediënten

  • 2 rijpe avocado’s
  • Sap van 1/4 citroen
  • 1 goed rijpe trostomaat
  • 1/2 kleine rode ui
  • 1 mespunt chilipoeder
  • 1 tl gemalen komijn
  • Zout
  • Wat oregano of peterselie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *