Knapperige eendenboutjes met gedroogde paddenstoelensaus
januari 17, 2014
Gebakken aardappel-groenten-gratin-prutje
januari 27, 2014

Linzentapenade

Dit kan je als voorgerecht eten op stokbrood bij een stoere maaltijd.

Bereiding

  1. Doe de olijven, de gedroogde tomaat en de in kleine stukje gesneden knoflook in een hoge beker voor de staafmixer
  2. Voeg de linzen toe met een beetje vocht, de chilisaus, een scheutje olie van de tomaten en de olijfolie
  3. Pureer alles met de staafmixer tot een pasta en roer er de gedroogde peterselie door

ingrediënten

  • 8 zwarte olijven
  • 3 gedroogde tomaten in olie
    in kleine stukjes
  • Scheutje van deze olie
  • 2 tenen knoflook
  • 175 g linzen uit blik
  • 1 el chilisaus
  • 2 el olijfolie extra vierge
  • 1 el gedroogde peterselie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *