Tomaten met topping uit de oven

Ravioli met spinazie en garnalen in tomatensaus
augustus 3, 2014
Magere, krokante kippendij
augustus 9, 2014

Tomaten met topping uit de oven

Maak je dit met ovenaardappeltjes, dan kunnen deze er later bij in  de oven.

4 personen

Bereiding

  1. Zet de tomaten met de steelaanzet op je keukenplank en snij  doormidden, haal van beide kanten het groene harde stukje weg en een miniplakje van de bolle kant, zodat ze mooi vlak kunnen staan
  2. Leg ze met het snijvlak naar boven in een met olijfolie ingevette passende ovenschaal en bestrooi met  zout, peper en oregano
  3. Druppel er een beetje olijfolie over
  4. Doe de nachochips in een plastic zakje en sla ze met je vuist tot kruim, meng hierdoor de geraspte kaas en leg hoopjes op de tomaten. Besprenkel weer met een beetje olijfolie
  5. Zet de schaal in een voorverwarmde oven van 200 °C, ongeveer 25 minuten. Ze zijn klaar als de bovenkant mooi knapperig is

ingrediënten

  • 6 grote trostomaten
  • olijfolie
  • peper en zout uit de molen
  • oregano
  • grote handvol nachochips
  • 100 g  geraspte kaas

1 Comment

  1. - Cuisine's 60 schreef:

    […] zo simpel, mager, snel en lekker knapperig. Hier met een plakje citroen, ovenaardappels en tomaten met topping uit de […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *